Tuinrenovatie

Tuinrenovatie door WP Hoveniers

Bent u niet meer tevreden met het uiterlijk van uw tuin en wilt u daarom een tuinrenovatie laten doen? Voor het renoveren van uw tuin gaat u naar WP Hoveniers! Wij zorgen ervoor dat uw tuin precies zo wordt zoals u dat wilt. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van tuinrenovaties en weten precies hoe we van uw tuin weer iets moois kunnen maken. Geef ons door wat uw wensen zijn en wij gaan graag voor u aan de slag met een tuinrenovatie op maat. Door uw tuin te laten renoveren door WP Hoveniers, wordt uw droomtuin gerealiseerd en heeft u nog jarenlang plezier van uw tuin!

tuinonderhoud WP

Waarom een tuin renoveren?

Als u iets nieuws met uw tuin wilt, heeft u verschillende opties. Zo kunt u ervoor kiezen om een hele nieuwe tuin aan te leggen, maar u kunt ook kiezen voor een tuinrenovatie. Het verschil tussen een nieuwe tuin laten aanleggen en een tuin renoveren, is dat bij het renoveren van een tuin zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Waardevolle planten laten we staan of worden herplaatst en verhardingen en tuinafscheidingen worden, indien mogelijk, opgeknapt. Het is stukken goedkoper om een tuin te laten renoveren dan een hele nieuwe tuin aan te laten leggen.

tuinrenovatie verlichting

Wat bieden wij u bij een tuinrenovatie?

Wie behoefte heeft aan een tuinrenovatie, is bij ons aan het juiste adres. WP Hoveniers is een jong en professioneel hoveniersbedrijf dat al veel ervaring heeft in het renoveren van tuinen. We staan voor betrouwbaarheid en goed en net werk afleveren. Daarnaast luisteren we altijd naar uw wensen, zodat we u de tuin kunnen geven waar u van droomt. Schakel ons in voor het renoveren van uw tuin en u profiteert van:

  • Vrijblijvende offerte
  • Liefde voor het onderhouden van tuinen
  • Al meer dan 30 jaar ervaring in tuinonderhoud
  • Kwaliteit en netjes werken staat voorop!
  • Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen
  • Voor een eerlijk bedrag wordt de klus gedaan!

PROJECTEN

INSPIRATIE OPDOEN

Mogelijkheden renoveren tuin

Eigenlijk is een tuinrenovatie dus het verbouwen van een tuin met behoud van bepaalde elementen. Hiervoor heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw tuin in het geheel laten verbouwen, maar ook gedeeltelijk. U kunt enkel te groot geworden planten en struiken laten terugsnoeien of bestaand straatwerk (deels) vernieuwen. Is uw schutting of vlonder niet meer goed? Dan kunt u ook deze laten vernieuwen of repareren. En ook uw beplanting kunt u laten vervangen, mocht u dat willen.

Wat wilt u anders?

Voordat u uw tuin laat renoveren, zult u moeten nadenken over wat u precies wilt renoveren. Welke bomen of planten wilt u graag houden? Wat wilt u juist anders? En wilt u bepaalde elementen toevoegen aan uw tuin die u op dit moment mist? Bespreek met ons wat u wilt voor uw tuinrenovatie en wij zorgen ervoor dat uw tuin precies naar wens wordt gerenoveerd.

tuin laten renoveren

Hoe wij uw tuin renoveren

Uw tuin renoveren begint bij het leegruimen van uw tuin en het verwijderen van de elementen die weg kunnen. De materialen die hergebruikt kunnen worden, zullen we bewaren. Vervolgens brengen we waar nodig nieuwe grond en nieuw zand aan. Zo zorgen we voor een stevige basis waar we goed op kunnen werken. We plaatsen de nieuwe elementen zoals we met u hebben afgesproken. Denk aan nieuwe beplanting of een compleet nieuwe vlonder. De materialen die we kunnen hergebruiken, plaatsen we op een mooie plek in uw tuin. Dan maken we de laatste dingen in orde en zetten we de puntjes op de i. Uw tuinrenovatie is klaar!

Kwaliteit tuinrenovatie

Wij gaan altijd voor het beste resultaat bij een tuinrenovatie. Onze hoveniers weten wat werken is en doen dit altijd met veel plezier. Door deze combinatie kunnen wij kwaliteit leveren. We houden van uitdagingen. Geen tuinrenovatie is voor ons te gek. We doen er altijd alles aan om uw tuinwensen te verwezenlijken. Dus wilt u weer kunnen genieten van een prachtige tuin die aan al uw wensen voldoet? Laat ons dan uw tuin renoveren.

Het complete plaatje bij WP Hoveniers

Naast een complete tuinrenovatie, kunnen wij nog veel meer voor u doen. Wij zijn namelijk een heel veelzijdig hoveniersbedrijf, dat ook snoeiwerk, bestratingen, sproei-installaties, tuinverlichting, afwatering, vijvers, schuttingen en buitenverblijven verzorgd. Ook kunt u ons inschakelen voor tuinaanleg of tuinonderhoud. Wij bieden u het complete plaatje!

Complete tuinrenovatie voor particulieren en bedrijven

WP Hoveniers heeft een breed werkgebied. Onze thuisbasis is Ermelo. Maar we verrichten ook complete tuinrenovaties in de buurt. We staan klaar voor particuliere tuinbezitters, maar ook voor bedrijven die hun tuin willen laten renoveren. En voor VvE’s, zorginstellingen, sportcomplexen, etc. verzorgen we ook graag de tuinrenovatie.

Bel WP Hoveniers voor een tuinrenovatie

Wilt u uw tuin laten renoveren door WP Hoveniers? Voor een tuinrenovatie belt u ons op +310682991474. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen via info@wphoveniers.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een complete tuinrenovatie? Neem ook dan gerust contact op. We helpen u graag uw droomtuin te verwezenlijken.