Tuinonderhoud

Tuinonderhoud door WP Hoveniers

Wilt u uw tuin laten onderhouden? Goed tuinonderhoud vergt kennis van planten en bomen. Hier gaat een lange leerschool aan vooraf en daarom kunt u uw tuinonderhoud beter overlaten aan een professionele hovenier. WP Hoveniers heeft veel kennis en ervaring en weet precies hoe planten en bomen het beste gesnoeid kunnen worden om ze weer tot iets moois te maken. En natuurlijk groeit het onkruid in uw tuin ook door, maar ook daar hebben we handigheid in. We gaan ervoor om uw tuinwensen te verwezenlijken. Dus wilt u uw tuin laten onderhouden door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is? Bel ons direct voor meer informatie over de mogelijkheden van tuinonderhoud.

tuinonderhoud door WP Hoveniers

Wat verstaan wij onder tuinonderhoud?

Door uw tuin te laten onderhouden, ziet uw tuin er weer spic en span uit. Zo kunnen wij de hagen en bomen in uw tuin netjes bijwerken door deze te snoeien, onkruid verwijderen en bestrijden om ervoor te zorgen dat het niet meer terugkomt, uw borders opnieuw beplanten, uw tegels schoonspuiten en nog veel meer. Alle werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin er weer mooi uit te laten zien, voeren we voor u uit.

onderhouden van de tuin

Waarom WP Hoveniers voor uw tuinonderhoud?

Wie behoefte heeft aan tuinonderhoud en zijn of haar tuin wil laten onderhouden, is bij WP Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn een jong en professioneel bedrijf met veel ervaring. We staan voor betrouwbaarheid, goed en net werk afleveren en luisteren naar uw wensen. Zo willen we u de tuin geven waar u van droomt. Schakel ons in voor uw tuinonderhoud en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Vrijblijvende offerte
  • Liefde voor het onderhouden van tuinen
  • Al meer dan 30 jaar ervaring in tuinonderhoud
  • Kwaliteit en netjes werken staat voorop!
  • Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen
  • Voor een eerlijk bedrag wordt de klus gedaan!

PROJECTEN

INSPIRATIE OPDOEN

Wij gaan voor kwaliteit

WP Hoveniers gaat altijd voor het beste resultaat met tuinonderhoud. Wij weten wat werken is en doen dit met plezier. Deze combinatie brengt kwaliteit met zich mee. We houden van uitdagingen en doen er alles aan om uw tuinwensen te verwezenlijken. Door ons uw tuin te laten onderhouden, geniet u voortaan weer van een prachtige tuin.

Het complete plaatje

Naast tuinonderhoud, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Wij zijn een ontzettend veelzijdig hoveniersbedrijf. Zo verzorgen wij naast tuinonderhoud ook snoeiwerk, tuinaanleg, tuinrenovatie, buitenverblijven, tuinverlichting, vijvers, schuttingen, bestratingen, sproei-installatie en afwatering. Al met al kunt u dus bij ons terecht voor het complete plaatje!

tuin regelmatig onderhouden

Voor particulieren en bedrijven

WP Hoveniers heeft Ermelo als thuisbasis. Maar we hebben een breed werkgebied hieromheen. Dus zoekt u een goede hovenier voor tuinonderhoud in de regio van Ermelo? Dan zijn wij het bedrijf dat voor u klaarstaat! Wij staan klaar voor particuliere tuinbezitters, maar ook voor bedrijven, VvE’s, zorginstellingen, sportcomplexen, etc. verzorgen wij graag het tuinonderhoud.

Houd uw tuin mooi door regelmatig tuinonderhoud

Uw tuin blijft het mooist wanneer u deze regelmatig laat onderhouden. Uw tuin blijft er dan het hele jaar door netjes bijliggen. Ook is er hierdoor geen sprake van achterstallig onderhoud, waardoor u de kosten voor tuinonderhoud laag kunt houden. In overleg met u komen wij graag periodiek bij u langs om uw tuin te onderhouden.

Wanneer is tuinonderhoud nodig?

Tuinonderhoud is dus eigenlijk het hele jaar door nodig als u uw tuin mooi wilt houden. Maar per seizoen verschillen de werkzaamheden. Zo is er in het voorjaar van alles te doen, zoals bemesten, snoeien en het plaatsen van nieuwe beplanting. De zomer is over het algemeen een kalme periode, waarin u zich vooral richt op het bijhouden van uw tuin. Hierbij kunt u denken aan gras maaien, planten water geven en onkruid verwijderen. In het najaar volgt weer een wat grotere onderhoudsbeurt om uw tuin winterklaar te maken. De bomen zullen gesnoeid moeten worden, net als de struiken en heggen. Ook moeten uitgebloeide bloemen verwijderd worden en moeten nieuwe bloembollen en planten gepoot worden. Zodra de winter aanbreekt, belandt u weer in een rustige periode. Het tuinonderhoud bestaat dan voornamelijk uit het voorkomen van schade door vorst.

Laat uw tuin opknappen

Het laten onderhouden van uw voor- en/of achtertuin is een belangrijk onderdeel van het bijhouden van uw woning. Daarom raden we het u zeker aan om eens in de zoveel tijd uw tuin op te laten knappen door middel van tuinonderhoud. Een goed verzorgde tuin ziet er namelijk stukken beter uit. En dit heeft uiteraard een positieve invloed op de waarde van uw huis.

Bel WP Hoveniers voor tuinonderhoud

Wilt u uw tuinonderhoud overlaten aan de hoveniers van WP Hoveniers? Bel dan naar +310682991474. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen via info@wphoveniers.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuinonderhoud? Neem ook dan gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomtuin te verwezenlijken.